Fiat 500 ir galvenais elements, "james bond" 2015

05-июл, 14;25 admin 1969
James Bond: Klāstu, tas ir nosaukums jaunu filmu sērijā ar labāko britu spiegu filma, kas, sagaidāms, ka parādīsies uz ekrāniem pēdējā daļa no 2015. gada, un ir viens no galvenajiem ainas veikšanu parādīs mums, Mr. Bond Fiat 500, nevis Aston Martin.

Vai tad šī nav pirmā reize, kad ražotāji franšīzes izvēlas ievietot filmu un vēl vienu transportlīdzekli, ārpus slavenā britu zīmolu ,lai gan parasti šī nākamā sacensības nebeidzas labi, lai iesācējs (vai atceraties, kā īss brauciens beidzās ar Ford Mondeo?). Lai kā arī būtu ar likteni mazā 500, ir skaidrs, ka tas ir uzņēmums, vairāk nekā иллюстрированной vēsturē, automašīnu James Bond.

Mums ir aizdomas, ka tomēr runa ir par Fiat 500 Abarth, un kā aina novērošanas būs jāmaksā Romā, paredzams, ka mašīna varētu strādāt ļoti labi par šauriem līkumotiem ieliņās itālijas pilsētas. Daniels Kreigs būs pie stūres, un līdz ar to arī parādās filmā Kristofs Вальц (negatīvā loma, protams, iemiesojot veco ienaidnieku Bonda Ernsta Stavro Блофельда), kā arī divas lieliskas sievietes: Monika Beluči un Lea ir pozīcijā off Сейду.
Filmas Bonda 1960 SPECTRE-Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion – tas bija adresēts starptautisko noziedzīgo sindikātu, kura ir "numur viens" bija pat pats Блофельд. Mēs nezinām, kas auto vada Blofeld, bet mēs patiesi ceram, ka tas būs Maserati Ghibli.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/